U bevindt zich hier: Startpagina » Nieuws » Zending

Zending

Nelmapius

Drie achtereenvolgende vrijdagen en ook maandag 2 mei jl. hadden we het voorrecht onder het gehoor van Dr. R.D. Anderson (de man met Aarons baard) te zitten. Hij behandelde de wetten en ceremonieen uit het Oude Testament.
We zijn Ds. Jopie van de Linden (zie www.refstudycentre.com) en de curatoren dankbaar voor dit initiatief. Het Studiecentrum speelt een belangrijke rol in onze ontwikkeling als (mission)predikant.
Gebedspunt:
Bid voor het Studiecentrum en de familie Ds. Jopie van der Linden, en al de medewerkers.
Ds. George Mnisi

ATR

In onze kerk is het moeilijk broeders te krijgen die God liefhebben als hun redder. Veel mannen worden getrokken naar de ATR, de Afrikaanse Traditionele Religie.
Ik ben dankbaar voor de broeders die wij hebben, maar het aantal is nog klein. Mijn gebed is dat onze God hen een sterk geloof geeft, en hen tot toekomstige ouderlingen en diakenen laat groeien.
Ds. Thabo Matlaela

Zondagsschool

In 2014. waren we gedwongen te stoppen met de zondagsschool voor de jonge kinderen als gevolg van gebrek aan deelnemers. Ik wil God danken dat in 2015 onze theologische student Solomon Makwakwa een nieuwe start maakte. Elke zondag voor de kerkdienst is er zondagsschool met een groot aantal jonge, enthousiaste kinderen. De beslissing om dit voor de dienst aan te doen was goed. De vruchten daarvan kunnen we zien in het grote aantal dat er nu komt.
Ik wil God prijzen voor wat Hij doet in onze gemeente.
Gebedspunten:
Bid voor de kinderen, dat ze Christus leren kennen.
Bid voor de ouders, dat ze tot Christus komen, en zich bij de gemeente aansluiten
Bid voor de zondagsschoolleiders, dat ze groeien in geloof en kennis.
Ds. Thabo Matlaela

Vriendschapsmaaltijd

Als gemeente hadden we een vriendschapsmaaltijd in de kerk en iedereen was betrokken bij de organisatie. Als gemeente waren we samen, en aten met elkaar.
Gebedspunten:
1. Bid voor doorgaande groei in eenheid als gemeente.
2. Bid voor dat we een hartelijke, liefhebbende gemeente zijn.
Ds. Thabo Matlaela

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief april 2016

Zingende Zending