U bevindt zich hier: Startpagina » Media » Media

Volg mij - gemeenteproject 2012-2013

Volg mij – gemeenteproject 2012-2013

We mochten weer Pinksteren vieren, God deelt zijn gaven uit aan de mensen. En wij? Vinden we het al gauw gewoon en worden we meegesleept in de drukte van het leven. Misschien bent u / ben jij alweer druk met de a.s. vakantie, examen, feestjes of het plannen van afspraken voor de komende periode? We kunnen u vertellen dat u niet de enige bent. De commissie gemeenteprojecten is al weer hard aan de slag met het seizoen 2012-2013.

Van de deelnemers van vorig jaar kregen we positieve reacties op het gemeenteproject zoals: samenbindend, inspirerend en geloofsopbouwend.
We zijn op zoek gegaan naar een nieuw thema. Toen we hiermee bezig waren kwamen we in contact met de kerntaakgroep missionair. Wat bleek: de kerntaakgroep missionair en de commissie gemeenteprojecten hadden hetzelfde boek ontdekt, namelijk ”Volg Mij“ van Peter Wierenga/Jurrien Robbe .
Dit boek heeft weer (net als voorgaande jaren) 6 hoofdstukken. Meer informatie over dit boek kunt u vinden op de website van uitgeverij De Vuurbaak.
We houden u op de hoogte!

Commissie gemeenteprojecten